Formula homeopata din ingredientele Herpeset- Herpes Control

Herpeset- Herpes Control contine 9 ingrediente naturale, care inainte erau utilizate separat pentru tratarea unui anumit simptom. Acest medicament unic este la fel de eficient pentru cei care sufera de herpesul genital, oral sau de orice tip. Fiti convinsi, Herpeset- Herpes Control este remediul potrivit pe care l-ati cautat atat timp impotriva herpesului! Acum, toate persoanele care sufera de aceasta afectiune isi pot permite sa cumpere Herpeset- Herpes Control.

Puterile antivirale si antiinflamatorii ale produsului Herpeset- Herpes Control

Herpeset- Herpes Control este o formula homeopata.
Homeopatia este un principiu de aplicare a unei substante cu proprietatile unui medicament pentru o boala, pe baza tuturor simptomelor. Principiul de baza este ,,Similia Similibus Curenteur” sau „Cui pe cui se scoate”. Ingredientele alese pentru Herpeset- Herpes Control sunt capabile sa formeze simptome asemanatoare ca herpesurile genitale asupra oamenilor sanatosi, daca sunt administrate intern.

Substantele medicinale sunt luate in mare parte din plante, animale, metale si minerale. Homeopatia foloseste o metoda unica numita ,,potentionare” pentru a dezvolta puterea dinamica a unei substante, care este efectuata intr-un mediu de 100% alcool. Cantitatea fizica a substantei medicinale  este neglijabila intr-o preparare homeopatica. Puteti testa acest lucru, permitand alcoolului sa se evapore din flaconul din orice preparat homeopatic (nu de tincturi). Deoarece cantitatea de material este neglijabila, nu exista nici o sansa sa apara efecte secundare negative.

Majoritatea produselor care se gasesc in magazin amelioreaza foarte putine simptome, in timp ce ingredientele utilizate in Herpeset- Herpes Control se adreseaza unui spectru mai larg de simptome. Odata cu folosirea continua pentru o perioada de 4 pana la 6 luni, acesta ofera o vindecare completa fara reaparitia eruptiilor herpetice.

Herpeset- Herpes Control este format din urmatoarele ingrediente homeopatice care opresc inflamarea pielii si lupta impotriva virusului herpetic.

  • Pyrogenium 200 C

Alcatuit din sepsina si glicerina, pyrogenium ajuta la vindecarea abceselor, ulceratiilor si a simptomelor externe de otravire a sangelui. Acesta este de asemenea indicat pentru tratarea febrei septice.

  • Capsicum (Cayenne Pepper) 6X

Planta din familia ,,umbra noptii”, capsicum este o planta originara din America cu o istorie lunga in uzul medicinal. Inclusa pe lista GRAS a Alimentelor a FDA, capsicum este ideala pentru alinarea durerii si reducerea inflamatiei. Pe langa afectiunile pielii, ajuta la tratarea afectiunilor digestive si a artritei.

  • Rhus Toxicodendron (Stejarul otravitor) 200 C

Rhus Tox are proprietati antiinflamatorii si antihistaminice, ceea ce il face un remediu eficient pentru urticarie si alte inflamatii ale pielii. In mod ironic, stejarul otravitor contine acid toxicodendric care are efecte toxice asupra pielii, provocand iritatii si besici. Proprietatile medicinale ale stejarului otravitor au fost descoperite intamplator de un fizician francez in secolul al-18-lea cand iritatiile pacientului sau s-au vindecat in urma expunerii la aceasta planta.

  • Echinacea Augustifolia (Purple Cone Flower) 3X

Aceasta planta din America de Nord, din zona centrala si de est, este folosita pentru reducerea inflamarii pielii si durere. Echinacea este de asemenea indicata pentru tratarea furunculelor, septicemie si sifilis datorita proprietatii sale antiseptice. Avand o compozitie chimica larga, componentele active ale plantei par sa produca efecte sinergetice. Echinacea creste apararea naturala a organismului impotriva infectiilor. Polizaharidele solubile in apa din compozitia plantei intaresc sistemul imunitar celular sporind fagocitoza macrofagelor. Exista mai multe polizaharide imunostimulatoare anti-inflamatoare extrase din Echinacea., in special inulina.

  • Apis Mellifica:

Materialul este extras din acul albinelor. Acesta ajuta la diminuarea rosetii pielii, la reducerea inflamarii anumitor parti, la ameliorarea durerilor si a senzatiilor de arsura, scaderea intolerantei la caldura si atingere, durere la atingere si retentia de lichide.

  • Arsenicum Album: sursa este  metalul Arsenic.

Arsenicul a fost folosit de secole pentru tratarea tumorilor, a ulcerelor maligne, boli de piele si infectii si a senzatiilor usturatoare cu besici. Acesta vindeca si cazurile grave de insomnie.

  • Baptista Tinctoria: provine de la wild indigo.

Acesta vindeca simptomele febrei, starea septica a sangelui si afectiunile de genul febrei tifoide. Planta functioneaza prin reducerea inflamatiilor asociate cu inflamatiile ulceroase de la nivelul cavitatii bucale.

  • Dulcamara: provine de la Woody Nightshade.

Acesta este de asemenea cunoscut sub numele de ,,Dulce-amar”. Planta are o afinitate speciala pentru piele si pentru mucoase si este folosita foarte eficient impotriva mancarimilor intense care apar in urma eruptiilor de pe fata si in zona genitala. Este foarte eficient pentru herpesul genital la femei.

  • Acidul Nitric:

Sursa de provenienta este acidul nitric. Este un remediu grozav pentru tratarea bolilor cu transmitere sexuala, in special sifilisul. Acesta este foarte eficient pentru tratarea durerilor provocate de fisuri, besici, ulceratii la nivelul cavitatii bucale si genitale in special la nivelul vaginului, zone sangerande, in rect sau organele genitale. Acidul nitric mai ajuta la uscarea ranilor deschise si impiedica raspandirea leziunilor.